Arxiu de notícies

Enllaços

logojosocterraacollida

Inici

Logotipo Fundación Jesuitas Educación

Inici 

PerNadalNinguSenseRegal
CAMPANYA

Per Nadal ningú sense regal


8/11/2019 - ARRELS SANT IGNASI

Busquem Reixos Mags!

L’Associació Fem Accions D’Empenta Solidària Ponent, les Fades de Ponent i Arrels Sant Ignasi engeguem una campanya que pretén que la màgia del Nadal arribi a tothom. Desitjos que tenen les persones més desafavorides de la ciutat de Lleida i que gràcies a tu podrem complir! 

En què consisteix?

Persones usuàries dels programes de Tractament d’Arrels Sant Ignasi que es troben en un procés de millora i amb una elevada vulnerabilitat social escriuen una carta als Reixos Mags demanant un Regal.

Vosaltres podeu ser un Rei Mag i rebre una d’aquestes cartes a casa.

Compreu el regal i el feu arribar directament a Arrels Sant Ignasi (Av. Madrid, 7, 2n-dreta) o a les Fades de Ponent, i ho entregaran a la persona que va escriure la carta en la celebració nadalenca de l’entitat.

Pot participar tothom qui vulgui, amb el compromís de comprar el regal i donar resposta a la carta. El pressupost d’aquest ha de ser entre 15€ i 20€.  Juntament amb el regal, seria interessant que hi hagués una carta de retorn amb desitjos, felicitació de les festes,... per la persona que hi ha a l’altra banda.

Com?

Envieu un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o truqueu al 632 22 39 15 explicant la vostra voluntat de participar en la Campanya Reixos Mags, una vegada tinguem tots el Reixos inscrits, ajudarem a escriure les cartes i us les farem arribar.

Quan?

Durant el mes de novembre podreu inscriure-us a la Campanya dels Reixos Mags i a finals del mateix mes de novembre ja tindrem les cartes escrites per fer-vos arribar a través de les Fades de Ponent. La setmana abans de Nadal es farà l’entrega dels regals en la celebració nadalenca, mantenint la màgia de l’anonimat dels Reixos Mags!

Una vegada fet l’acte d’entrega, podreu veure les fotos a les nostres xarxes socialsARRELS SANT IGNASI | Avda. de Madrid 7, 2n dreta 25002 Lleida | T. 973 289 000 | info@arrelssantignasi.cat